Sport News

Jelena Đoković razigrano opominje grešnika nakon angažovanja Novakovog bivšeg kadra

Supruga Novaka Đokovića Jelena upozorila je Jannika Sinera nakon što je prvi teniser sveta angažovao dvojicu bivših reprezentativaca Srbije. Posle kontroverze o dopingu, Siner je iz svog tima uklonio fizioterapeuta Đakoma Naldija i atletskog trenera Umberta Feraru, koji su očigledno bili odgovorni za kontaminaciju tela Italijana klostebolom.
Prema zvaničnom objašnjenju, Ferara je kupio uobičajeni sprej koji sadrži steroid i dao ga Naldiju da leči posekotinu na prstu. Naldi je tada lečio Sinera bez rukavica, što bi izazvalo kontaminaciju kroz male rane na Italijanu.

Siner dočekuje bivši Đokovićev štab
Pre Ju-Es opena, Siner je najavio promene u svom timu, uklanjajući dva člana. On se takmičio na Flushing Meadovs-u bez zamena, ali je nedavno na društvenim mrežama objavio nove dodatke, niko drugi do dva bivša člana Đokovićevog tima.

Dodatci su Marko Paniči, bivši atletski trener, i Ulises Badio, fizioterapeut, obojica sa Đokovićem. Panići je napustio Đokovićev tim u maju ove godine nakon što je Srbin odlučio da izvrši promene nakon nekih neujednačenih rezultata, uključujući i odlazak njegovog glavnog trenera Gorana Ivaniševića. Što se tiče Badija, on je sa Đokovićem radio do 2022. posle više od pet godina u njegovom timu.
Siner je najavio nove dodatke na društvenim mrežama, postavljajući fotografiju sa Paničijem i Badiom na Instagramu: „Dobro došli u tim, Marko i Ulises“, napisao je u naslovu.

Jedan od odgovora koji je dvostruka grend slem šampionka dobila od nikog drugog do Jelene Đoković, supruge nedavnog osvajača zlatne medalje u Parizu 2024. “Neću odustati!!!” Jelena se našalila na Grešnikovu objavu, uz nekoliko emodžija koji se smeju, ukazujući na nameru da ne napusti muža.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button